ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

رئیس انستیتو پاستور: آماری درباره اثربخشی واکسن‌ها وجود ندارد

رئیس انستیتو پاستور: آماری درباره اثربخشی واکسن‌ها وجود ندارد هنوز اطلاعاتی درباره اثربخشی واکسن‌ها در پیشگیری از بستری و فوت ناشی از کرونا در کشور وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور می‌گوید: حق مردم است که بدانند افراد بستری شده کرونایی در رده سنی مختلف چه واکسن‌هایی تزریق کرده‌اند و گزارش‌های خام پس از تحلیل اطلاعات منتشر شود.

۶٠ درصد جمعیت کشور با یک واکسن خاص واکسینه شده اند و ممکن است درصد بالایی از بستری شدگان این واکسن را تزریق کرده باشند اما این مسئله آماری است که نیاز به تحلیل درست دارد تا منجر به تفسیر نادرست نشود، موضوعی که بیگلری به عنوان یکی از متخصصان عرصه واکسن سازی بر آن تاکید دارد.

پیش‌تر هم دبیر کمیته اپیدمیولوژی و‌پژوهش کمیته علمی کرونا بر انتشار اطلاعات کرونایی تاکید کرده و گفته بود: اهتمامی برای انتشار اطلاعات درباره اثربخشی واکسن‌ها در پیشگیری از بستری و فوت ناشی از کرونا در وزارت بهداشت نیست. نتیجه آن، این است که واکسیناسیون دوز دوم از دوز اول فاصله دارد؛ چند میلیون نفر نوبت دوز دوم آن‌ها رسیده است و دوز دوم را تزریق نکرده‌اند. چند میلیون نفر هم که نوبت دوز سوم آن‌ها رسیده است؛ دوز سوم تزریق نکرده اند.

محمد هاشمی، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در واکنش به خبر «وزارت بهداشت: آمار نداریم!» که در باشگاه خبرنگاران منتشر شد، می‌گوید: مطالعاتی که در حوزه تحقیقات وزارت بهداشت برای انتشار آمار بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی واکسن زده و نزده انجام شده، هنوز به نتیجه نهایی نرسیده اند و صبوری کنید تا به زودی نتیجه نهایی در اختیار شما، دیگر دوستان خبرنگار و مردم قرار داده شود.

٢١ بهمن ٩٩ واکسیناسیون در ایران آغاز شد و با وجود گذشت بیش از یکسال از آغاز واکسیناسیون در ایران اطلاعاتی درباره اثربخشی واکسن‌ها و آمار و اطلاعات بستری شدگان و فوتی‌های کرونایی واکسن زده یا نزده از وزارت بهداشت منتشر نشده و متخصصان همیشه به این موضوع انتقاد داشتند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار